// Routebeschrijving

Openbaar vervoer
Vanaf NS-station Amsterdam Centraal neemt u tram 13 richting Geuzenveld. Bij de halte Jan Tooropstraat (St. Lucas Andreas Ziekenhuis) stapt u uit. U loopt met de rijrichting mee en vervolgt u weg tot aan het kruispunt met de Jan van Galenstraat. Deze steekt u over en u loopt de Rinus Michelslaan in. Aan het einde van deze weg slaat u rechtsaf en u loopt via de Gerrie Knetemanlaan om de voetbalvelden van VVE Spartaan heen. U slaat op de Gerrie Knetemanlaan links de Fanny Blankers-Koenlaan in. U passeert het eerste blok en loopt door naar het tweede blok. Op nummer 21 belt u aan.

Vanaf Metrostation Burgemeester de Vlugtlaan loopt u naar beneden richting de tramhalte. U steekt de straat over en loopt de Leeuwendalersweg in. Houdt rechts aan. Aan het einde van deze weg houdt u schuin rechts en steekt u de brug over de Erasmusgracht over. Na de brug slaat u linksaf en houdt u het rechter voetpad aan. Halverwege dit voetpad vindt u een korte stenen trap wat naar beneden leidt. Eenmaal beneden aangekomen slaat u op de Willem Augustinstraat linksaf. U slaat de eerste straat, Bep Bakhuysstraat, in. Aan het einde van deze straat slaat u rechtsaf de Fanny Blankers-Koenlaan in. Op nummer 21 belt u aan.

Eigen vervoer
Vanaf A10 Ringweg West
Op de Ring Amsterdam West richting Haarlem (A10) afslag Jan van Galenstraat (S105) volgen. Bovenaan de afslag bij de stoplichten slaat u linksaf en houdt de rechterbaan aan. Bij het volgende stoplicht slaat u rechtsaf, u bevindt zich op de Rinus Michelslaan. Aan het einde van deze weg slaat u rechtsaf en rijdt u via de Gerrie Knetemanlaan om de voetbalvelden van VVE Spartaan heen. U slaat op de Gerrie Knetemanlaan links de Fanny Blankers-Koenlaan in. U passeert het eerste blok en rijdt door naar het tweede blok. U kunt voor de deur parkeren. Let wel, het is betaald parkeren.Print Persoonlijke routebeschrijving

// Contact

Move Forward
Fanny Blankers-Koenlaan 21
1061 MG Amsterdam

T. 06 28 41 45 48
esthervelrath@hotmail.com

// Interesse?

Heeft u een vraag of wilt u meer weten? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier of bel gewoon even.

Naam:
Email:
Bericht: