MF // Esther Velrath

is grafisch vormgever en webdesigner en ontwikkelt concepten voor visuele communicatie. Daarbij draagt zij zorg voor de realisatie hiervan. De door haar ontwikkelde concepten worden door een passende aanpak en eigen stijl uitgewerkt tot een passend en eigentijds eindproduct. Beeld en de symbiose van beeld en tekst zijn een belangrijk uitgangspunt in haar ontwerpen. Fotografie is regelmatig de basis hiervoor.

// Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer weten? Neem dan contact met mij op via email of bel gewoon even.

Neem contact op

// Bedrijven

Om u te onderscheiden van uw concurrenten heeft u bijvoorbeeld een restyling van uw logo, huisstijl en/of website nodig. Move Forward denkt graag met u mee. Uiteraard kunt u ook bij haar terecht voor het opmaken en ontwerpen van uw mailings, advertenties, brochures, flyers en overige reclame-uitingen.

// Particulieren

U heeft bijvoorbeeld behoefte aan een speciale trouw-, verjaardags- of geboortekaart. Of u heeft veelbetekenende fotos die u wilt laten bijwerken of manipuleren. Voor elke dienst die u maar bedenken kunt heeft Move Forward, voor u als particulier, een zeer redelijk uurtarief of vaste prijs.

// Reclamebureaus

Move Forward kan u assisteren bij verschillende diensten zoals: logos en huisstijlen, folders en brochures, magazines en tijdschriften, websites en banners, print advertenties en cPDFs, beeldbewerking en het opzetten van huisstijlhandboeken en solide layout grids voor print media.